Invigning


Kom och fira med oss! Lördag den 30 augusti har vi öppet hus hela dagen. Vi kommer ha billjudstävling och du får också själv tillfälle att prova på att foliera en bil. Björn från Falks Event och Ewa från Lovö Magasin/Svenska matkompaniet ser till att det finns både delikatesskorv och annat gott att äta. Men framför allt vill vi träffa dig och få tillfälle att berätta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig med din bil. Vi har också laddat upp med många förmånliga erbjudanden som du får ta del av.Vi ses den 30 augusti!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>